Кои са платените екстри при услугата Споделен хостинг ?
Коментирано от Включен 09 June 2016 15:13

Освен множеството безплатни допълнителни екстри, с които разполага услугата Споделен хостинг. можете да се възползвате и с много полезни платени допълнителни екстри:

-          Почасова техническа поддръжка – Можете да разчитате на нашия Friendly Geeks екип при нужда от професионална техническа помощ. Почасовата техническа помощ се измерва на започнат час. Имате възможност да се възползвате от тази услуга при  инсталация на софтуер и модули, които не се поддържат стандартно, обновяване към нови версии на съществуващ софтуер, допълнителни настройки, настройки на сигурността. Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите професионална техническа помощ, съвети и насоки. Разберете повече за услугата „Почасова техническа поддръжка“ тук.

-          DDoS защита - 99.99% защита от DDoS атаките на мрежово ниво с помощта на специализираното хардуерно оборудване. Предпазете се от даунтайм на мрежата и апликациите ви, експлоити на слабости в приложенията ви, разпространение на malware, аномалии в мрежата, кражби на информация и други кибер атаки. Прочетете повече тук.

-          ICN.Bg Security and Reputation - Защитите своя уеб сайт от злонамерени атаки, експлоити, спам и действия целящи нарушаване на нормалната му работа. Почти Всеки уеб сайт има своите слабости независимо от използваните технологии и хостинг платформата, на която е разположен. С цел те да бъдат коригирани ние от ICN.Bg Ви предоставяме услуга, която да извърши сканиране на вашия сайт и да открие неговите слабости. Вижте повече за услугата тук.

-          StopTheHacker – тази технология осигурява ежедневно сканиране на сайта за зловреден код и слаби места, проверка за присъствие в черни списъци, статистики за бързодействие и uptime на сайта. StopTheHacker печат на вашият сайт, който ще увери клиентите ви, че посещават напълно сигурен уеб сайт. Научете повече за тази технология тук.

-          SSL сертификат - можете да разчитате на екипа на ICN.Bg за съдействие и насоки при избора и активирането на един SSL сертификат за вашия сайт. Той е криптографски протокол, разработен за сигурно пренасяне на информация през Интернет. SSL сертификатът е един лесен начин за повишаване на сигурността на сайта и на доверието на потребителите към него. Заявете своя нов SSL сертификат тук.

-          SSH/SHELL достъп - (Secure Shell Server) SSH e протокол, който ви позволява директен достъп до друга операционна система посредством Интернет. Предоставя високо ниво на сигурност по време на работа с него и обмена на данни.

-          EasyAds ваучер на стойност 60 лева - EasyAds е интерактивна рекламна платформа с набор от инструменти за управление и таргетиране, даващи възможност на рекламодатели и издатели да публикуват, контролират и отчитат своите онлайн рекламни кампании. При закупуване на ваучер от за 60 лв., вие получавате рекламен бюджет на стойност 120 лв. в мрежата на EasyAds. Прочетете как EasyAds ще помогне на вашия нов уеб сайт тук.

Свържете се с екипа на ICN.Bg, ако изпитвате затруднения при заявката на желания хостинг план или имате запитвания за услугите, които предлагаме.