Кои са безплатните екстри при услугата Споделен хостинг?
Коментирано от Включен 09 June 2016 15:08

Споделеният хостинг от ICN.Bg предлага няколко плана, от които можете да избирате, за да откриете правилния вариант за вашия бизнес и параметрите, от които имате нужда. В зависимост и от това кой споделен хостинг план изберете,можете да се възползвате и от някои безплатни допълнителни екстри.

Безплатни екстри:

-          24/7 професионална техническа поддръжка – Можете да разчитате на нас за 24 часова поддръжка по телефон, имейл и тикет система. Професионална техническа помощ, бърза и адекватна реакция и гарантирано качество на обслужването.

-         Обширен knowledgebase с полезни статии и детайлни ръководства, технически казуси и техните решения на http://my.icnhelpdesk.net/; Help секция с често задавани въпроси на https://icn.bg/bg/help/

-          24/7 мониторинг на сървърите - Денонощен мониторинг на сървъра, поддържащ вашия уеб сайт. Незабавна реакция при възникване на проблем.

-          Безплатна миграция/трансфер на вашия сайт към ICN.Bg – преместването на един сайт е трудна задача, която изисква време и усилия. Ето защо от ICN.Bg ще извършим безплатно за вас миграцията на сайта ви към нашите сървъри. Можете да разчитате на нас за бърз, ефективен и безопасен трансфер на вашата бизнес страница.

-          Google AdWords ваучер на стойност 90 лева – за всеки 30 лева заредени в Google AdWords вие получавате още 90 лева бонус за вашата първа рекламна кампания в Google. Вижте повече за това как да вземете сега вашия промоционален ваучер и да се възползвате от възможностите, които притежава Google рекламата тук.

-          Бекъп копия - Бекъп копията представляват архивни копия на всички ваши данни в рамките на вашия споделен хостинг акаунт. Те са от изключителна важност, когато възникне проблем и ще ви защитят от непредвидени ситуации. ICN.Bg предлага безплатно на своите клиенти на споделен хостинг възможността да възстановяват до 30 броя бекъп копия през своя cPanel контролен панел.

-          CLOUDFLARE + RAILGUN – Кеширане на вашия уеб сайт за максимално бързо зареждане от всяка точка на света. Cloudflare Railgun е един уникален инструмент за кеширане на динамичното съдържание на сайта ви. Научете повече за технологията тук.

-          Softaculous autoinstaller - Инсталирайте с един клик над 300 уеб приложения, директно на вашия сървър – Wordpress, Joomla, Magento, OpenCart, Drupal и много други. Създавайте бързо и лесно блогове, сайтове, онлайн магазини, галерии, форуми, социални мрежи.

-          SEO инструменти – Оптимизиране на вашия сайт за по-добро позициониране в търсачките посредством разнообразни SEO инструменти.

 

 

Безплатни допълнителни екстри в зависимост от плана:

-          Безплатен IP адрес – За споделени хостинг планове Бизнес и Стандартен получавате Собствен IP адрес напълно безплатно. Собственият IP адрес е задължителен, когато искате да активирате SSL сертификат за вашия сайт. Използвайки отделен IP адрес, а не общ с останалите потребители, ще се предпазите от: евентуалното попадане в черни списъци и DDoS атаки към сайтове на други потребители разположени на същия сървър като вас.

-          HTTP/2 поддръжка – Споделени хостинг плановете Икономичен, Бизнес и Стандартен включват HTTP/2 поддръжка. С помощта на HTTP/2 постигате по-добра производителност и оптимално използване на ресурсите. Научете повече за използването на HTTP/2 и неговите предимства тук.

-          Безплатен SSL Let’s Encrypt сертификат - Let’s Encrypt е безплатен SSL сертификат от типа DV, който ще защити сайта ви и ще повиши доверието на клиентите ви към него. Можете да го инсталирате само с няколко клика. Този безплатен сертификат може да се инсталира директно през вашия cPanel контролен панел и е активен за споделените хостинг планове Икономичен, Бизнес и Стандартен.

Свържете се с екипа на ICN.Bg, ако изпитвате затруднения при заявката на желания хостинг план или имате запитвания за услугите, които предлагаме.