Какви са параметрите на VPS хостинг плана?
Коментирано от Включен 12 January 2016 16:42

Параметрите на VPS хостингa са различни за всеки план, който изберете. В зависимост от нуждите на вашите онлайн проекти, трябва да помислите за това какви точно параметри ще отговорят на тях.

- Дисково пространство

Дисковото простраство ви дава необходимото място за съхранението на вашите онлайн проекти. Премиум SSD дисковете осигуряват максимална бързина на вашите база данни. ICN.Bg ви предлага избор от четири VPS хостинг плана с различна големина на дисковото пространство, от които да откриете правилния избор за вашите онлайн проекти. Имайте предвид, че в повечето случаи един сайт с нормална посещаемост има нужда от повече от 30GB дисково пространство.

- Трафик

Максимална достъпност на сайта ви за вашите клиенти – имидж, репутация и успешни продажби онлайн.В това се включва всички данни, които преминават към сървъра или от него – качване и сваляне на файлове и трафик от посетителите към сайта (зареждане на страница). ICN.Bg предлага на всички свои клиенти на VPS хостинг план неограничен месечен трафик към тяхните сайтове. 

- RAM памет

Този параметър показва каква е гарантираната RAM памет, с която ще разполага вашата виртуална машина. 

- Абонаментна администрация: Ежемесечният абонамент включва: инсталация на софтуер и модули, които не се поддържат стандартно, ъпгрейд към нови версии на съществуващ софтуер, допълнителни настройки, настройки на сигурността. Включени часoве техническа поддръжка - 6 часа.

- 24/7 Мониторинг: Денонощен мониторинг на вашия уеб сайт, сървър или определена от вас услуга. Незабавно уведомяване при възникнал проблем.

- Допълнителни опции, които можете да включите към вашия VPS:

Месечен VPS cPanel лиценз;

Moниторинг;

Aдминистрация;

DDoS защита.

 

Свържете се с екипа на ICN.Bg, за да ви помогнем при избора на правилния хостинг план за вашия бизнес. Не се колебайте да се свържете с нас, ако изпитвате затруднения при заявката на желания хостинг план или имате върпоси за услугите, които предлагаме.

 


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.