С какви проблеми можете да се сблъскате при избор на ненадежден хостинг доставчик?
Коментирано от Включен 11 January 2016 11:17

Закупуването на правилния хостинг план е основна стъпка в създаването на едно силно онлайн присъствие за вашия бизнес. В интернет пространството можете да откриете множество възможности за безплатни и платени уеб хостинг услуги.

Не ви препоръчваме да се доверявате на безплатни или ниско платени хостинг услуги по следните причини:

-          Има вероятност доставчиците на тези услуги да не са достатъчно надеждни и сигурни.

-          Поддръжката няма да е денонощна, често няма да притежава достатъчно технически познания и когато възникне проблем, той няма да бъде разрешен достатъчно бързо.

-          Сървърите няма да са достатъчно сигурни, надеждни и технологично модернизирани.

-          Често изборът на домейн разширения при тези доставчици е силно ограничен.

-          Ще разполагате с по-малко дисково пространство и ограничен трафик към вашия сайт.

-          По-бавно зареждане на сайта ви, възможност за продължителен downtime и лошо представяне на сайта, което се отразява силно върху ранкинга на страницата в търсачките.

-          Няма да имате никакви гаранции, че сайтът ви ще бъде винаги онлайн.

ВАЖНО: Винаги проверявайте хостинг доставчика, който сте избрали и не се доверявайте на такъв, който не познавате, защото това може да доведе до проблеми в бъдеще, възможен downtime и трайно спиране на вашата услуга - вашия бизнес!

ICN.Bg е най-голямата хостинг компания в България и надежден хостинг партньор на малки и големи фирми от всички браншове в страната. Можете да разчитате на нас за качествено обслужване 24/7, високотехнологично оборудване, многобройни екстри и сигурност на вашето онлайн присъствие. Компанията предлага най-богата гама от услуги и индивидуални решения за всеки един клиент според неговите изисквания и желания. Свържете се с нас, за да намерим правилното решение за вашия онлайн проект!


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.