Помощни статии: Споделен Хостинг
Грешна конфигурация на домейн име
Коментирано от Julian Borislavov Включен 04 January 2016 12:13

В тази статия ще Ви запознаем с една от трите възможни причини Вашата уеб страница да не може да се зареди:"Грешна конфигурация на домейн име".

Грешна конфигурация на домейн име означава, че сте закупили домейн за Вашия уеб сайт и не сте го насочили правилно към Вашата хостинг услуга. Страницата, която може да Ви се покаже, е свързана със следните възможни варианти:

- домейн името не е насочено към правилните DNS сървъри;

- домейн името не е насочено към правилния IP адрес (чрез А-запис);

Можете да проверите към какъв IP адрес е насочен вашия домейн от тук. Проверете актуалните DNS сървъри, които използва вашия домейн, от тук.

След като извършите проверките за IP адреса и DNS сървърите, ще можете да разберете уеб сайта от кой доставчик и сървър се обслужва в дадения момент. 

Грешна конфигурация на домейн име

Въпреки това, ако насочите домейна Ви към правилните DNS сървъри или правилния IP адрес на сървър, но не сте добавили домейна като допълнителен домейн в cPanel, сървърът няма да знае как да обработи заявката. Следователно ще Ви се зареди страницата по подразбиране показана по-горе. За да добавите домейна като допълнителен или паркиран, е необходимо да прочетете следната статия:

Добавяне на допълнителен (Addon) и паркиран (Parked) домейн от https://my.icn.bg/login.html

За да извършите промяна на DNS сървърите, е необходимо да прочетете следната статия: 

Добавяне/Промяна на DNS сървъри

В случай че срещате затруднение, можете да се свържете с нашата техническа поддръжка тук.