Помощни статии: Споделен Хостинг
Промяна на парола за пощенски акаунт (cPanel)
Коментирано от Включен 02 June 2015 13:37

В тази статия ще покажем как да промените паролата на Вашия пощенски акаунт в cPanel.

Първото нещо, което трябва да направите е да влезете във Вашия профил в ICN.Bg. Необходимо е да използвате потребителското си име и парола, които сте получили от активационния имейл изпратен от нашата система на посочения от Вас имейл. За целта използвайте следния линк за достъп до панела:

https://my.icn.bg/ 

След като сте вътре в панела, от менюто в ляво "Моите продукти" трябва да изберете подменю "Споделен хостинг":

Избирате желания от Вас хостинг план. В конкретния случай сме избрали Икономичен план на услуга споделен Linux хостинг. Кликнете върху името на плана или срещу него в дясно на картинката, която изобразява формата на лупа.

Следващата стъпка е да изберете опцията "Контролен панел", за да влезете в контролния панел за управление на хостинг услугата.

След като сте в панела, от меню "Email" изберете  инструмента "Accounts" - там намират всички създадени пощенски кутии.

Тук срещу името на желания имейл акаунт и кликнете върху опцията "Password" - така можете да промените паролата за достъп до пощенската кутия.

В полетата Password и Confirm Password въвеждате два пъти желаната парола, като индикаторът Strenght трябва да е над 50, за да е сигурно защитена Вашата пощенска кутия. Ако не желаете да слагате конкретна парола, можете да използвате Password Generator, който ще генерира за Вас максимално сигурна парола за достъп. Тя ще предпази пощенската Ви кутия от бъдещ пробив. Завършвате процедурата, като кликнете на бутона "Change Password".

При успешна промяна излиза следният надпис:

В случай че срещате затруднение с промяната на паролата за достъп до имейл акаунта, можете да се свържете с нашата техническа поддръжка на имейл адрес:support@icn.bg или телефон 02 491 8877 и +359 888 738338. 


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.