Помощни статии: Споделен Хостинг
Директен достъп до Webmail
Коментирано от Включен 13 May 2015 15:09

За да достъпите директно вашият уебмейл и да влезете във вашия пощенски акаунт чрез него е необходимо да изпишете в адрес бара на браузъра ви името на домейна и след него /webmail. Примера, който може да подадем е следния:

http://domainname.com/webmail

В случай, че интернет доставчика ви блокира високите портове може да изпишете webmail пред името на домейна, като пример може да подадем следния:

 http://webmail.domainname.com

След като заредите един от двата линка, но с вашия домейн ще се визуализират две полета в които трябва да въведете данните на желания имейл акаунт. В полето "E-mail адрес:" трябва да въведете пълното име на пощенския адрес заедно с домейн името, а в полето "Парола:" трябва да въведете паролата, която сте заложили към пощенския ви акаунт.

След като влезете успешно в уебмейла ще се визуализира страница от която може да избирете между три уеб мейл клиента. Чрез един от тях може да влезнете в пощенската ви кутия. Екипа на ICN.Bg препоръчва да използвате RoundCube или Horde, тъй като SquirrelMail има проблем с визуализирането на кирилски символи.

Чрез бутона "Enable AutoLoad", който е наличен под всеки един от трите уеб клиента може да изберете мейл клиента, който да ви се зарежда автоматично по подразбиране при всеки следващ вход в пощенския акаунт.

    Повече информация за Horde може да намерите тук:  http://www.horde.org/apps/webmail

     Повече информация за Roundcube може да намерите тук: https://roundcube.net

         Повече информация за SquirrelMail а може да намерите тук:  http://squirrelmail.org/

Уебмейл клиентите са предназначени за бърз преглед на мейл кореспонденция или отговор на спешен имейл. За ежедневна и по-системна работа препоръчваме използването на имейл клиенти, като Thunderbird или Outlook, тъй като те разполагат с много по-големи възможности от страна на функционалност.

В случай, че срещате затруднение с достъпа до уебмейл може да се свържете с нашата техническа поддръжка на имейл адрес:support@icn.bgили телефон 02 491 8877 и +359 888 738338


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.