Помощни статии: Домейн имена
Добавяне/Промяна на WHOIS информация
Коментирано от Включен 27 October 2014 03:10
  1. Влезте във вашия клиентски профил в ICN.bg

 

и напишете потребителското име и паролата.

 

2. От потребителското меню в ляво изберете опцията Домейни.

 

3. Изберете Вашия домейн, за който желаете да промените whois информацията.

 

4. За избрания домейн, от менюто в дясно натиснете „Информация за Контакти“.

 

5. Тук може да се направи преглед за информация на конкретния домейн. От падащите менюта може да изберете профил с предварително попълнена информация или да създадете нов такъв от “Нов контакт”.

6. Ако изберете да създадете нов контакт, кликнете на съответния линк. Ще видите страница, на която ще трябва да въведете информация за себе си. След като сте готови, натиснете бутонът “Потвърди”, който се намира под формата за въвеждане на информация. Информацията е нужно да бъде на латиница!

 

7. Автоматично системата ще Ви върне обратно на предишната страница, от която чрез падащите менюта, ще можете да изберете новосъздадения профил от Вас. Информацията ще бъде актуализирана в рамките на 24 до 72 часа.

 

* В случай, че вашия домейн е с разширение .bg, то е необходимо да се свържете с Oтдел Продажби през работно време, тъй като процедурата се извършва ръчно от тяхна страна и може да ги уведомите на имейл адрес: office@icn.bg

Ако все още срещате затруднение с добавянето или промяната на whois информация може да се свържете с Oтдел Продажби на имейл адрес: office@icn.bg или телефон 0700 30070


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.