Помощни статии
Как да активирате/деактивирате автоматичният отговор (autoresponder) за имейла ви
Коментирано от Включен 01 October 2014 02:50

Здравейте, в тази статия ще ви покажем как да активирате/деактивирате автоматичният отговор (autoresponder) на имейла ви

  1. Влезте в cPanel акаунта си и изберете следната икона:

 

  1. Ще видите следния екран:

 

  1. Кликнете на бутона „Add Autoresponder“ и трябва да видите настройки за авторматичния отговор:

 

  1. От опцията “Interval” можете да настроите интервалът от време, през който ще се изпращат автоматични отговори към един и същ имейл. Например: Ако въведете стойност 0, всеки път, когато получите имейл от някого, той ще получава автоматичния отговор. Ако въведете стойност 2 и някой ви изпрати 3 имейла, в рамките на един час, то той ще полуи автоматичен отговор само на първия си имейл. Така ако някой ви изпрати 5 имейла в рамките на посочения от вас интервал, той ще получи автоматичен отговор само на първия.
  1. Завършвате създаването на автоматичен отгово с бутона „Create/Modify".

 

  1. Ако желаете да изтриете автоматичният отговор се връщате в началното меню. Срещу вашия имейл има 2 бутона „Edit“ и „Delete“. Вие трябва да натиснете „Delete“, за да премахнете автоматичния отговор или „Edit“, за да направите корекции по него.

За допълнителни въпроси можете да пишете на support@icn.bg или да позвъните на 0700 30070; 02 491 8877; +359 888 738338.


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.