Помощни статии: Поръчка на услуги
Как да поръчате SSH достъп ?
Коментирано от Включен 29 November 2016 11:26

В тази статия ще ви покажем как можете да поръчате SSH достъп към вашия споделен хостинг план. Например, през SSH връзка вашето техническо лице би могло бързо и лесно да редактира кода на уебсайта ви. Необходимо е да извършите следните стъпки:

 

1. Влезте в клиентския си профил през ICN.Bg

 

 

2. Въведете данните си за достъп - потребителско име и парола.

 

 

3. В ляво, от менюто “Моите продукти”, изберете “Споделен хостинг”, след което кликнете върху името на хостинг плана, към който ще желаете да разполагате с SSH достъп. Там кликнете на бутона “Допълнителни опции”. 

 

 

4. Натиснете бутона срещу опцията “SSH/Shell достъп:”. Тя ще се промени от “НЕ” на “ДА”. След това натиснете бутона “Изчисли” и ще бъдете попитани, как искате да заплатите заявката.

 

 

*При плановете Бизнес и Стандартен, SSH достъпът е безплатна екстра, която получавате при годишно плащане на услугата. Въпреки, че сумата, която е изписана в горния десен ъгъл, да е “0.00 лв”, изберете начин на плащане (например – в офиса на ICN.BG в София). В този случай няма нужда да извършвате плащане. Нашият екип ще активира безплатно заявката ви.

 

 

Това е последната стъпка преди SSH достъпът да ви бъде конфигуриран от отдел Техническа поддържка. След това вие ще получите имейл с данни за осъществяване на достъпа. 

В тази статия можете да видите как да осъществите SSH връзка: "Как да осъществим SSH връзка?".