Каква е интернет свързаността на Наетия сървър?
Коментирано от Включен 18 May 2016 14:41

От хостинг компания ICN.Bg предлагаме на всички наши клиенти използващи услугата Нает сървър (Dedicated съръвър) достъп до Интернет 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, с изключение на времето необходимо за технологична профилактика за съоръженията, като вие ще бъдете предупреждени за нея.

С ICN.Bg можете да разчитате на 99,99% гарантиран network uptime на вашия сървър и 1/10G CISCO switch port.

Можете да разчитате на подсигурена мрежова свързаност и сигурност на вашия сървър в две локации в Европа: България и Германия.

Предлагаме ви възможността да наемете Dedicated сървъри в дата център в град София и да се възползвате от надеждна връзка с големина 2 Mbps за международен трафик и 98 Mbps за трафик в България. Предлагаме възможност за до 1 Gbps канал в случай на изключително висок трафик към сайта ви, например новинарски сайтове.

В случай, че имате желание да изпозлвате от по-висока свързаност, свържете се с нас!

Ако наемете Dedicated сървър в дата центърa в Германия, ще можете да се възползвате от надеждна връзка с големина 65 Mbps за международен трафик.

 


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.