Помощни статии
Защо да изберете услуги от авторитетен хостинг доставчик?
Коментирано от Включен 11 January 2016 11:10

Уеб страницата е съществено информационно, търговско и маркетингово средство, което ще направи вашия бизнес видим в интернет, ще го популяризира и ще даде важна информация за него на вашите клиенти. Наличието на една добра уеб страница и атрактивно домейн име не е достатъчно, за да бъде успешна тя интернет. Използвайки услугите на авторитетен хостинг доставчик, вие ще сте сигурни, че вашите услуги и продукти ще са винаги достъпни за всички потребители по всяко време на денонощието и от всяка точна на планетата.

 

Какви са плюсовете от това да използвате услугите на авторитетен хостинг доставчик:

-          Непрекъсваемост на захранване и мрежова свързаност, които ще държат вашия бизнес винаги онлайн.

-          Потребителите ще имат достъп до вашата страница отвсякъде и по всяко време, това ще повиши тяхното доверие към вас и ще увеличи клиентите ви.

-          Ще можете да споделяте с потребителите си актуална и важна информация за вашия бизнес, новите ви продукти и настъпила промяна в управлението на фирмата.

-          Можете да изберете най-изгодния и подходящ  хостинг план, който да съответства на вашите нужди и бюджет и да расте, заедно с развитието на сайта ви.

 

 

Защо да изберете хостинг именно от ICN.Bg:

-          24 часова поддръжка, професионална техническа помощ, бърза и адекватна реакция и гарантирано качество на обслужването.

-          Надежден, сигурен и бърз уеб хостинг, който ще пренесе вашия бизнес в необятните възможности на интернет пространството.

-          Първокласни хостинг услуги, които отговарят на високите изисквания на нашите клиенти и които са на привлекателни цени.

-          Безплатен ежедневен бекъп за максимална сигурност на всички наши клиенти, които използват споделени хостинг планове.

-          Удобен за управление cPanel контролен панел на споделения хостинг, с който лесно и бързо ще настройвате хостинг плана си.

-          Softaculous Autoinstaller, с който можете да инсталирате над 200 полезни приложения, скрипта и функции.

-          Кеширане на статичното и динамично съдържание на вашия сайт с технологията CloudFlare Railgun за максимално бързо зареждане от всяка точна на света.

-          Най-новото от света на хостинг технологиите и най-модерните технологични решения в сферата на информационните технологии.

-          Tier 3 обезпеченост на сървърите ни, осигуряваща непрекъснатост на електричеството към тях.

-          Гаранция за качество спрямо международния стандарт ISO 9001:2008.

-          Като комплимент за нашите клиенти, ICN.Bg ви подарява множество безплатни допълнителни екстри: Мониторинг на сигурността, репутация на сайт, ваучер за реклама в Google AdWords, SEO инструменти, SSH/SHELL достъп за пълен контрол над вашия хостинг,  създаване на неограничен брой субдомейни, безплатен домейн за плановете Бизнес и Стандартен, безплатна миграция, Softaculous Auto installer, както и много други бонуси, които да направят вашето хостинг преживяване удобно и неповторимо.

Свържете се с екипа на ICN.Bg, ако изпитвате затруднения при заявката на желания хостинг план или имате запитвания за услугите, които предлагаме.


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.