Помощни статии
Работа с Export/Restore configuration в cMailPro
Коментирано от Включен 10 August 2015 17:48

В тази статия ще ви запознаем с инструмента Export/Restore configuration, който може да намерите в контролния панел към специализираната имейл услуга cMailPro.

Инстурментът Export/Restore configuration се използва за сваляне и качване на настройките на имейл клиентите към съответните имейл акаунти (Accounts), техните филтри (Filters) или вече конфигурирани настройки за препращане (Forwarders).

Можете да експортирате вече създадените настройки като натиснете върху желата опция. Всеки възможен избор се намира в ляво, оцветен е в синьо и можете да го свалите като файл локално на вашия компютър.

Натискайки върху която и да е от сините връзки, браузърът ви автоматично ще свали желания файл.

 

 В дясната част на инструмента се намират полетата за качване на файлове.

За да качите информация, е необходимо да натиснете бутона Browse, след което да изберете коректния файл и тогава да натиснете бутона Upload.

Export/Restore configuration инструментът е полезен за запазване на избраната информация на локален компютър или преносим носител. Чрез този инструмент лесно можете да запазвате настройки, които на по-късен етап да бъдат качвани отново. Могат да се прилагат и вече съществуващи настройки и правила от един домейн към друг домейн.

В случай че срещате затруднение с управлението на Export/Restore configuration, можете да се свържете с нашата Техническа поддръжка на имейл адрес: support@icn.bg или телефон 02 491 8877 и +359 888 738338.


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.