Помощни статии: Споделен Хостинг
Създаване на архивно копие на MySQL база данни в cPanel акаунт
Коментирано от Включен 25 May 2015 12:41

В тази статия ще ви запознаем със стъпките за създаване на архивно копие на MySQL база данни към Вашия акаунт през Вашия контролен панел (cPanel).

Имайте предвид, че ако размерът на базата Ви данни е по-голяма от 50 MB, системата няма да може да извърши създаването на архива. При такъв случай е необходимо да се свържете с екип техническа поддръжка, като ни изпратите информация с името на базата данни на имейл support@icn.bg и да посочите, че желаете да създадем архивно копие за вас.

Създаване на архивно копие на MySQL база данни

Стъпка 1: Необходимо е да отворите инструмента "phpMyAdmin" от контролния Ви панел cPanel.

Стъпка 2: Избирате базата данни, която желаете да архивирате и натискате бутона "Export" в горната лента. 

Стъпка 3: Натискате бутона "Go", като системата ще визуализира прозорец, в който да опишете името на архива и директорията, в която той да бъде съхранен локално на Вашия компютър.

В случай, че срещате затруднение със създаване на архивно копие на MySQL база данни в cPanel акаунт може да се свържете с нашата техническа поддръжка на имейл адрес: support@icn.bg или телефон 02 491 8877 и +359 888 738338.


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.