Помощни статии
Възстановяване (Rebuild) състоянието на ICN.Bg Cloud сървър
Коментирано от Включен 08 May 2015 15:31

В тази статия ще се запознаете с това как да възстановявате (Rebuild) състоянието на Вашия ICN.Bg Cloud сървър.

Когато имате проблем с Вашия ICN.Bg Cloud сървър и трябва бързо да го възстановите във фабричен режим, се използва Rebuild опцията. Тя се намира в контролния панел на Cloud сървъра Ви. За да достигнете до нея, трябва първо да се впишете с името и паролата си в потребителския панел на ICN.Bg и да изберете желания сървър от меню "Cloud":

Когато се намирате в менюто "Cloud", е необходимо да кликнете на бутона "Контролен панел"

По този начин вече се намирате в контролния панел на Cloud услугата и трябва да изберете конкретния виртуален сървър от меню Virtual Servers:

 

След като сте кликнали на лейбъла на Вашия сървър, е необходимо от падащото меню "Tools" да изберете опцията Rebuild Virtual Server.

От новия прозорец изберете Template (тук се съдържат всички видове операционни системи и при желание можете да инсталирате някоя от тях). С бутона "Start VS after rebuild" избирате дали да се стартира сървъра след възстановяването или да остане неактивен след края на процеса. За старт на процедурата натиснете бутона "Rebuild Virtual Server".

*Забележка: След изпълнението на тази процедура трябва да имате предвид, че всякаква текуща информация, която е на Вашия сървър, ще бъде загубена. За това е необходимо предварително да сте направили архивно копие на Вашата информация.

След това ще се визуализира съобщение за потвърждение на процеса. Натиснете върху бутона "ОК".

Процесът ще отнеме няколко минути. Можете да следите статуса му на зададената задача от Activity.Log малко по-надолу след бутона "Tools":

За да влезнете в сървъра, е необходимо да изчакате всички задачи да преминат в състояние Complete. След успешно завършване на задачите сървърът Ви ще бъде възстановен в първоначален вид.

В случай, че срещате затруднение с възстановяването на Вашия Cloud сървър, можете да се свържете с нашата техническа поддръжка на имейл адрес:support@icn.bg или телефон 02 491 8877 и +359 888 738338.


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.