Помощни статии
Как да поръчам хостинг и домейн от ICN.Bg
Коментирано от Lyubomir Alexandrov Включен 07 May 2015 16:44

В тази статия ще Ви покажем как да си направите заявка за нов хостинг и домейн и какво ще е най-добре да изберете за Вашите нужди.

За да направите нова заявка от сайта https://ICN.Bg изберете бутон "ХОСТИНГ", след което изберете дали желаете споделен Linux хостинг или споделен ASP.NET.

*Хостинг е базиран на операционната система Линукс. За управление на хостинга се използва широко разпространеният cPanel контролен панел. Поддържа множество скриптови езици (PHP, Perl, Python) и е лесен за менажиране от потребителя. За по-голяма производителност базите данни използват SSD дисков масив.

*ASP.NET хостинг използва операционна система Windows и контролният панел, чрез който се управлява, се нарича Plesk. Поддържа скриптови езици като PHP, Perl, Python, включително и ASP.NET приложения, също така използва и MSSQL бази данни. За по-голяма производителност базите данни използват SSD дисков масив.

След като изберете типа хостинг услуга, е необходимо да изберете желаният план и да натиснете бутон "ПОРЪЧАЙ". В този пример ще направим регистрация на "Бизнес план" на Linux хостинг и регистрация на нов домейн.

Необходимо е да изберете една от опциите, в зависимост от това дали желаете да регистрирате нов домейн, да трансферирате такъв от друг хостинг доставчик/регистратор или вече разполагате с такъв.

Следващата стъпка е да изберете името на домейна, който желаете и разширението (.com, .bg, .net и т.н.) и натискате бутон "Провери". Изберете периода, за който желаете да регистрирате домейна и натиснете бутон "Продължи". В този случай ще използваме домейн icn-demo.com, който вече притежаваме, а можете да видите и как ще изглежда с домейн, който е свободен.

В "Избор на продукт" изберете периода, за който желаете Вашия хостинг или задайте друг план по избор, след което натиснете бутон "Продължи".

* Някои от плановете предлагат безплатен домейн с разширения .com, .net, .org, .eu

5

Имате възможност да изберете допълнителни опции.

* В някои планове Вие имате безплатно "Собствен IP адрес" и "SSH/Shell достъп". За да бъдат активирани допълнителните услуги, трябва да изберете "ДА" срещу всяка една от опциите.

Тук също имате възможност да изберете допълнителни продукти.

*В зависимост от включените безплатни продукти в плана, е необходимо да поставите отметките, ако желаете да ги използвате.

7

Прегледайте избраните продукти и опции преди да предприемете плащане. Ако разполагате с промо код за отстъпка, можете да го въведете. След това продължете, като натиснете бутон "ПЛАЩАНЕ".

Изберете "Нов клиент", ако желаете да регистрирате такъв и въведете потребител и парола. Ако вече имате регистрация в ICN.Bg, изберете "Настоящ клиент/Вход".

9

Попълнете контактната си информация и поставете отметката в зависимост от това дали сте физическо лице или фирма. След това се запознайте се с условията за ползване и поставете отметката, ако сте съгласни с тях .

10

Изберете начин на плащане и изберете бутон "Финализирай".

* Повече за начините на плащане може да се запознаете ТУК

11

Честито! Вече сте потребител на ICN.Bg!

12

В случай че срещате затруднение да направите поръчка за услуга от ICN.Bg, може да се свържете с отдел продажби на имейл адрес office@icn.bg или телефон 02 491 8877 и +359 888 73833


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.