Помощни статии
Достъп до Cloud Контролен панел (icncloud.net)
Коментирано от Julian Borislavov Включен 19 April 2015 15:40

Cloud Контролният панел ви дава възможност да управлявате вашите Cloud услуги към ICN.Bg. Панелът предоставя изключително големи възможности за лесно и бързо управление на услугата ICN.Bg Cloud.

Имате възможност да достъпите Cloud контролния панел (icncloud.net) по следния начин:

1. С автоматичен вход от Потребителския панел (my.icn.bg):

my.icn.bg/login.html

* За да достъпите Потребителския панел е необходимо да въведете потребителско име и парола за достъп до вашия акаунт. Ако не си спомняте паролата, може да заявите нейната промяна от линка Забравена парола.

1.1 След като влезете в Потребителския си панел, е необходимо да отидете в меню Cloud. След това изберете желаната услуга. 

Cloud-view

1.2 В дясната навигационна лента ще намерите бутон „Контролен панел“. Натиснете го. Той ще ви отведе директно в Cloud контролния ви панел.

* Ако получите съобщение за забравена парола, моля свържете с дежурен оператор на ICN.Bg, за да получите нова парола за достъп.

2. Директен достъп

За да достъпите директно Cloud контролния панел, е необходимо да изпишете в адресната лента на вашия браузър следния адрес:

https://icncloud.net


* За да влезете в Cloud контролния панел, е необходимо да знаете вашите потребителско име и парола.

 

 


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.