Помощни статии: Риселъри/Партньoри
Какво е RS хостинг
Коментирано от Julian Borislavov Включен 14 July 2014 14:25

Услугата RS(Reseller) хостинг Ви позволява да имате управление над множество хостинг акаунти, които винаги да са под ваш контрол. RS хостинг пакетите Ви позволяват да създавате собствени пакети, с определени от вас параметри и цени. Платформата на ICN.Bg Ви позволява да управлявате всички създадени акаунти, като всеки отделен потребител получава достъп до собствен контролен панел за управление (cPanel). Възможността за брандиране на изгледа и собствени Сървъри на имена (Name servers) Ви дава свобода да продавате услугите под ваша собствена марка.



Услугата RS хостинг се предлага в няколко плана, като те се различават основно по общия обем на дисковото пространство и по броя на позволените IP адреси, които могат да се използват за различни цели (DNS, Dedicated). Подробна информация може да намерите тук: http://www.icn.bg/bg/resellers.html

Услугата е подходяща за клиенти с множество по-малко сайтове, както и за стартиращи хостинг компании, дизайнерски студия и агенции разработващи крайно потребителски уеб проекти.

Какви ви дава услугата RS хостинг:

  • Пълно управление над всички създадени хостинг акаунти - създаване, прекратяване, изтриване, управление;
  • Създаване на собствени хостинг пакети по зададени от вас параметри;
  • Брандиране на хостинг контролния панел с цветове, лога и икони на вашата собствена марка;
  • Възможност за собствени Name servers, към избран от Вас домейн;
  • Възможност за ползване на API функции за автоматизиране на процеси;

Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.