Помощни статии
Как да активирате инструментите от менюто "SEO and marketing tools" ?
Коментирано от Включен 31 January 2017 17:47

В текущата статия може да се запознаете със стъпките за активиране на инструментите от секцията "SEO and marketing tools" в cPanel.

Контролният панел на споделения хостинг cPanel е интегриран със системите на Attracta – компания, специализирана в SEO- и маркетингови инструменти. През него може да използвате тези инструменти. Трябва да се регистирате в Attracta, за да свържете cPanel акаунта със системите на компанията. Необходимо е да извършите следните стъпки, за да го направите:

1. Влезте в клиентския си профил през https://my.icn.bg/login.html

 

2. От менюто “Моите продукти”, изберете “Споделен хостинг”, след което натиснете върху името на хостинг-плана (със зелени букви), за който искате да активирате услугите. На следваща стъпка с бутона “Контролен панел” ще влезете в cPanel. 

 

 

3. От менюто "SEO and marketing tools" изберете инструмента, който искате да използвате. В примера ползваме "Get in Google". 

 

4. Когато използвате инструментите за първи път, трябва да влезете в акаунта си, който сте направили в Attracta.

Въведете имейла и паролата си вляво и натиснете "Login", за да свържете cPanel с акаунта ви в Attracta. Ако нямате такъв, можете да го създадете, като въведете имейла си в полето "Email" вдясно и натиснете "Create account". 

 

 

5. Ще бъдете пренасочени към сайта на Attracta. По този начин cPanel и Attracta вече са свръзани.

Ако желаете с инструментите в cPanel да управлявате сайт, който не в cPanel, може да го добавите, като въведете адреса му в полето "Sites not from cPanel" и натиснете "Validate site". 

 

 

По този начин може да активирате "SEO and marketing tools" инструментите към вашия cPanel акаунт.


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.