Помощни статии
Как да промените версията на PHP при ASP.NET хостинг ?
Коментирано от Включен 19 December 2016 14:37

В тази статия ще ви покажем как можете да промените версията на PHP, ако използвате споделен ASP.NET хостинг. Необходимо е да извършите следните стъпки:

 

1. Влезте в клиентския си профил през https://my.icn.bg/

 

 

2. От менюто в ляво “Моите продукти”, изберете “Споделен хостинг”, след което натиснете върху името на хостинг плана, в който ще извършите промяна на версията на PHP.

 

 

3. С бутона "Контролен панел" ще влезете в Plesk.

 

 

 

4. В Plesk изберете менюто "PHP settings". Под менюто имате възможност да видите текущата версия на PHP, която използва вашия домейн.

 

 

5. От падащото меню срещу "PHP version" можете да изберете версията на PHP, която желаете да използвате. При "run PHP as" изберете от падащото меню "FastCGI application". Преди или след като смените версията, можете да видите кои компоненти за PHP са заредени, като използвате PHP-функцията "phpinfo()". За тази цел трябва да натиснете на "View the phpinfo() page". 

 

 

6. Когато приключите с настройките, запазете промените като натиснете "Apply" (за да останете на страницата) и след това "OK" (за да излезете от настройките).

 

По този начин може да промените версията на PHP за желания от вас домейн за услугата споделен ASP.NET хостинг.


Коментари (0)
Направи нов коментар
 
 
Три имена:
Имейл:
Коментари:
CAPTCHA верификация 
 
Моля въведете текста, изписан на снимката в текстовото поле по-долу. Това е необходимо, за да се предотвратят автоматизирани регистрации и заявки.